gulvbehandling-gentofte-gulvservice

Gulvbehandling i Gentofte og gulvservice i hele København

Nedenstående kan måske hjælpe dig til at finde den helt rette til netop dit gulv. Det kan være svært at vælge den rette behandlingstype efter en Gulvafslibning/Gulvafhøvling.  Man kan få lakeret sine gulve som giver et meget slidstærkt gulv, man kan oliere sine gulve som giver et mere mørkt lok eller man kan ludbehandle sine gulve som giver et mere lyst resultat.

I nogle tilfælde kan det give ubehag i form af lugt, irriterede slimhinder og hovedpine.  Derfor skal dine trægulve vaskes, finslibes og plejes professionelt af fagfolk, som har erfaring i at arbejde med trægulve.  Trægulve til erhvervsmæssig brug kræver meget af gulvbehandlingen.  Bøg, eg og ask (løvtræsarter) er hårdere og får derfor ikke så let mærker og slides heller ikke i samme grad.  Vi kører med vandbaserede lakker.

Man kan få lakeret sine gulve som giver et meget slidstærkt gulv, man kan oliere sine gulve som giver et mere mørkt lok eller man kan ludbehandle sine gulve som giver et mere lyst resultat.  Skal slitagen på selve træet undgås, må det behandles med en beskyttende film, der kan fornys, når denne slides.  I samarbejde med Dem finder vi frem til, hvilken af nedenstående overfladebehandlinger der passer bedst til Deres behov.  Når gulvet er slebet og du skal vælge overfladebehandling er vi selvfølgelig behjælpelige med at vejlede med hvilken behandling der passer bedst lige nøjagtig til dit gulv og dine behov, uanset om det er udseendet, det funktionelle, eller hvis begge dele vægter højt.

Vi udfører afslibning og afhøvling samt alt inden for behandling og efterbehandling af gulve, trapper, dørtrin og lignende. En gulvbehandling med olie giver dit gulv en mat og naturlig overflade og bevirker, at dit gulv ikke er så modtageligt overfor snavs.  Samtidig kan valg af overfladebehandling have stor betydning for indeklimaet, da gulvet udgør en meget stor flade i et rum. I spisestuen hvor man ofte flytter rundt på stole og borde, er det derimod ikke hensigtsmæssigt med en lak gulvbehandling, da der nemmere vil forekomme ridser.  Ved andre typer af parketgulv vil vaskevandet trænge ned i træet og opløse limen, der holder gulvet sammen.

Kvalitets gulvbehandling starter her

Uanset om der er tale om en gulvbehandling af din bagtrappe eller en gulvbehandling af din sportshal, lover vi dig fuldt engagement fra første henvendelse.  Når vi har udført gulvslibning/afhøvling med efterfølgende behandling, det være sig lak, lud og sæbe eller oliering, vil der blive udleveret en vaske/plejeanvisning til kunden, men det kan dog generelt siges, at det er meget vigtigt med gode måtte forhold, samt at der bruges indendørs-fodtøj.  Her er mulighederne mange afhængigt af behovet.  Trægulve til erhvervsmæssig brug kræver meget af overfladebehandlingen.  Vi er altid til rådighed for en uvildig samtale hvor vi analyserer os frem til behovet for at give den bedste rådgivning og pris.

Særligt overfølsomme personer kan dog reagere på stoffer i træ.  De 2 sidste gulvbehandlinger giver ikke et så slidstærkt gulv som lakeringen og kræver nok lidt mere vedligeholdelse.  En olie behandling fremhæver knaster og årer i et trægulv.

gulvafslibning

Alle parketgulve kan behandles med lak eller olie.  Stort set alle gulve kommer med tiden til at se slidte ud.  For at gulvet kan holde til brug, er man nødt til at give det en efterbehandling.  Slid og snavs nedsætter et trægulvs levealder og samtidig ser det ikke pænt ud.  Vi sørger naturligvis altid for at give en grundig rådgivning om, hvordan forskellige overflade skal behandles i det daglige for at bevare det smukke udseende, som behandlingen giver.

en god ide med en gulvbehandling der er lak-baseret, så det er nemmere at tørre spildte væsker op, der ellers ville efterlade mærker.  Vi har alle de vigtigste kompetencer samt flere års erfaring i arbejde med alle typer af trægulve uanset om de skal vaskes, slibes, lakeres eller olieres.  Vi sørger naturligvis altid for at give en grundig rådgivning om, hvordan forskellige overflade skal behandles i det daglige for at bevare det smukke udseende, som behandlingen giver.  Trægulve til erhvervsmæssig brug kræver meget af gulvbehandlingen.

Gulvbehandling bliver ikke billigere

De fleste opfatter lugten af træ som positiv, og der findes ikke dokumentation for, at de nordiske træarter afgiver stoffer, der er problematiske for indeklimaet.  For at opnå et godt resultat med lakering eller oliering af et trægulv, forudsættes det, at gulvet er afslebet korrekt og professionelt, imod sat fald kan selv de mindste fejl ( slibespor og fordybninger ) fremtræde tydeligt, så snart trægulvet får en gulvbehandling.  En gulvbehandling med olie kan med fordel gentages en gang årligt.  De lavt afgassende træarter er eg, bøg og ask, der afgasser organiske syrer blandt andet eddikesyre.  Ved andre typer af parketgulv vil vaskevandet trænge ned i træet og opløse limen, der holder gulvet sammen.  Et lud behandlet gulv skal efterfølge havde en form for sæbe eller en oliebehandling.  Afgasningen er størst i begyndelsen og aftager som regel over tid.  Undersøgelser har vist, at træets voksested, andel af kerne- og splintved, fugtindhold mv.  Afgasningen af terpener kan fortsætte over meget lang tid.  Den første gulvbehandling gulvet skal have er en gulvafslibning og det foregår typisk med maskine, der bliver kørt over gulvet af 5 omgange med sandpapir med forskellige grovheder.  Med erfarent personale og udstyr af høj kvalitet kan vi nemt og hurtigt opfriske flere gulvtyper.

Vi er specialister i at udføre overfladebehandlinger der holder, så står De med et nyt gulv eller måske et gulv der ikke er til at holde, så kontakt os og hør om mulighederne for en overfladebehandling der holder.  Her er mulighederne mange afhængigt af behovet.

Af disse behandlinger kan vi ikke anbefale en frem for en anden, men vi kan rådgive om de forskellige muligheder af behandlinger.  Vi har alle de vigtigste kompetencer samt flere års erfaring i arbejde med alle typer af trægulve uanset om de skal vaskes, slibes, lakeres eller olieres.  Her er der flere metoder at vælge imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *